12 Oct

Caiet a4 personalizat tip bloc notes 50 file

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

carti de vizita - portofoliu 24 bloc notes personalizateAstazi am ales sa prezentam comanda unui client vechi si dorim sa il promovam pe aceasta cale, in semn de respect pentru colaborarea noastra. Am livrat la sediul clientului Strar Construct caiete a4 personalizate tip bloc notes cu 50 file printate digital alb-negru si coperti color 350gr plastifiate mat.

Recomandam plastifirea atunci cand produsul este manuit zilnic, dar si pentru a fi protejat de pete de apa, cafea, etc. Totodata cu plastifierea se obtine si o intarire mai buna a copertii.

Desgin-ul nu ne apartine ci este realizat de clientul nostru, insa este demn de prezentat. Prinderea bloc notesului s-a facut cu spira neagra metalica, fiind mai calitativa si mai profesionala decat spira de plastic.

Pentru orice cotatie de pret referitoare la caiete a4 tip bloc notes personlizate puteti sa ne solicitati o oferta pe adresa de email iar noi va vom raspunde cat putem de repede. Vezi si preturile noastre la carti de vizita pentru ca sunt cele mai bune la ora actuala!

Comments are closed.