27 Jun

Ce culori ar trebui sa aiba cartile de vizita

written by No Comments posted in Carti de vizita

Culorile ideale pentru carti de vizita

carti de vizita in culori idealeCu toate ca majoritatea dintre noi preferam carti de vizita simple care sa exprime exact domeniul de activitate in care activam, exista persoane care isi doresc mai mult, mai colorat, mai extravagant.

Culorile ideale pot fi ideale pentru tine insa nu si pentru concurentul tau spre exemplu, daca luam doua saloane de infrumusetare si le facem carti de vizita, in 90% din cazuri, unul are cartile tiparite in cel mult 3 culori, iar celalalt are cartile colorate integral sau aproape integral.

Astfel, ca atunci cand vorbim de culorile ideale a unei carti de vizita avem frau liber imaginatiei deoarece nu exista culori ideale universale, ci sunt valabile cele care iti plac tie. Sunt in regula atat cartile alb-negru, cat si cele viu colorate sau cu texturate, dar si cele care au un fundal full color. Ideea unei carti este sa te reprezinte, si sa arate profesionalismul pe care il oferi. Totusi, un lucru de care ar trebui sa tii cont este Logo-ul sau Sigla firmei tale. Daca ai anumite nuante in logo, atunci cu siguranta va trebui sa tii cont de logo si va trebui sa alegi culori potrivite ca sa poti obtine cele mai reusite carti de vizita pe care le-ai avut.

Daca nu stii ce sa alegi, te poti lasa pe mana graficienilor nostri, tu doar comandand pe email unul dintre modele noastre pentru carti de vizita sau daca ai idei dar nu stii cum sa le pui in practica, ne poti mentiona pe email iar noi vom incerca sa ne apropiem cat mai mult de ideea ta. Graficienii nostri te pot sfatui gratuit in vederea obtinerii celui mai bun design atat pentru carti de vizita cat si pentru flyere ieftine, mape de prezentare sau calendare personalizate.

Contacteaza-ne pe email si iti vom raspunde promp, urmand sa colaboram asa cum iti doresti.

Comments are closed.