19 Mar

Medic veterinar, cabinet, pet shop

written by No Comments posted in Carti de vizita

Modelul saptamanii – Categoria carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop

Astazi pe site-ul nostru cartidevizitaieftine.com avem deosebita placere sa prezentam modelul saptamanii selectat in categoria carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop. Clientul a ales un design deosebit care merita prezentat la noi pe site si care te poate inspira daca nu ai nicio idee de pornire in realizarea unei carti de vizita optime pentru afacerea ta.

Designul este realizat de catre client. In general culorile se aleg in concordanta cu sigla – logo-ul firmei, insa acest tipar nu se aplica pentru orice tip de afacere. Dupa cum vedeti in imagine, desi pare o carte de vizita simpla, are efect scontat iar cel care o primeste, poate retine cu usurinta informatiile aflate pe aceasta.

Daca nu ai gasit la noi pe site niciun model care sa iti placa, sau nu avem momentan categoria carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop nu iti face griji, te ajutam noi gratuit pentru machetarea grafica a viitoarelor tale carti de vizita.

Daca nu ai nicio idee de pornire, te poti inspira de pe pagina noastra modele carti de vizita si vei gasi o arhiva cu sute de modele sortate pe categorii. Vom incerca sa acoperim o gama cat mai variata de categorii, pentru a fi mult mai usor atunci cand nu esti hotarat in alegera unui model.
preturi-carti-de-vizita-300grButon-preturi-carti-de-vizita-carton-350-gr Buton-preturi-carti-de-vizita-plastifiate Buton-preturi-carti-de-vizita-rotunjite

Carti de vizita cu activitati care nu sunt pe site

galerie-online-cu-carti-de-vizita
Daca nu te incadrezi la categoria carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop si activezi intr-un domeniu pentru care noi nu avem modele afisate pe site, atunci ne poti solicita simplu un email in care mentionezi domeniul de activitate pentru care ai dori carti de vizita, iar noi vom veni cu cateva propuneri de la care putem porni realizarea graficii.

Mentionam ca grafica pentru carti de vizita este gratuita, dar se poate intampla sa intarziem cu ea 1-3 zile, deoarece avem zile cand sunt prea multe variante de realizat pentru clientii din acele zile.

Ca si solutie, pentru a nu astepta prea mult, iti recomandam sa apelezi la un grafician sau sa incerci sa iti realizezi grafica intr-un program usor precum Word sau PowerPoint. Chiar daca nu te pricepi foarte bine, este de ajuns sa ne trimiti o prezentare generala cu datele care doresti sa apara pe carti de vizita si noi vom tine cont de sugestiile tale, dupa care vom reveni cu grafica aranjata conform formatului 90x50mm sau 85x55mm. Poti accesa pagina Cum sa faci carti de vizita in Word pentru a te informa mai bine.

Pe ce tip de carton se prefera tiparirea unor carti de vizita

Modelul saptamanii este tiparit pe carton standard 300gr mat iar acesta este preferatul clientilor cand vine vorba de alegerea cartonului pentru carti de vizita. La noi gasiti o gama variata de cartoane disponibile in stoc sau la comanda, insa depinde de nivelul dvs de creativitate sa alegeti cum va arata viitoarea carte de vizita, sau va puteti lasa pe mana noastra sa va realizam un model unic fie pentru categoria carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop fie pentru alt domeniu de activitate. Dupa cartonul mat de 300gr., preferatul clientilor este cel de 300gr lucios care desi are acelasi gramaj ca cel mat, este mai fin si cu o structura mai moale, care pentru necunoscatori ar parea de 250gr. insa in realitate, acel luciu al cartonului schimba structura lui, facandu-l mai usor si mai moale. “Se recomanda, ca atunci cand doriti un carton lucios, sa il alegeti pe cel de 350gr. ca sa echivaleze cu greutatea celui mat de 300gr. altfel vi se va parea subtire cel de 300gr lucios standard.” Urmatorul carton preferat de clienti este cel din gama plike, in deosebi cel de culoare neagra. Cartonul negru plike se personalizeaza numai prin serigrafie (vopsea fina pe suprafata cartonului) si face parte din categoria cartoanelor de lux, desi ca pret nu este atat de piperat (probabil alt motiv pentru care clientii il prefera), iar ca variante de culori exista: bordeaux, bleumarin sau maro inchis. Daca ai ales carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop sau orice alta categorie, si doresti un carton mai gros decat cel de 300gr. standard, iti recomndam cartonul de 350gr mat la care poti vedea listele de preturi accesand icon-urile de la inceputul articolului. Nu recomandam niciodata tiparirea unor carti de vizita pe hartie de flyere ieftine sau fluturasi deoarece este o hartie lucioasa mult mai subtire si nu se poate mentine in portmoneu sau portcard pe o perioada indelungata.

Alte produse printate digital sau offset exceptand carti de vizita

Desi ne axam in general pe furnizarea constanta de carti de vizita atat in Bucuresti cat si in celelalte orase, tiparim si alte produse publicitare, aproximativ toata gama de materiale realizabile pe hartie digitala sau offset, dar si materiale de mari dimensinui precum banner, poliplan, mesh, canvas, autocolant perforat (one way vision), hartie foto, autocolant pvc pentru colantari, hartie blueback, backlit sau frontlit. Mai jos regasesti lista produselor tiparite digital sau offset, in functie de necesitati.

Tipul de fisiere acceptate si bleed de taiere la carti de vizita

Recunoastem ca ne este mai usor cand primim grafica pentru carti de vizita direct de la client fara sa ne mai concentram asupra realizarii unor modele unice deosebite pentru fiecare client in parte, insa si aici apar uneori mici ,,probleme,, care se pot rezolva rapid in general. O problema generala de care majoritatea nu tine cont este bleed-ul de taiere care se refera la marginile ce trebuie lasate in plus pe langa formatul final 90x50mm sau orice alt format. Sa presupunem ca ai nevoie de carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop in formatul standard 90x50mm si cumva ai reusit sa realizezi singur grafica, fie in corel draw, fie in photoshop, word sau powerpoint, etc. Noi avem nevoie de formatul 95x55mm deoarece niciun fisier nu se taie perfect pe 90×50, pentru ca ghiliotinele electrice au un decalaj de 1mm atunci cand taie mai multe coli odata. Practic, dupa ce ai pregatit grafica asezata la 90x50mm, va trebui sa maresti fundalul la 95x55mm pentru ca noi sa putem elimina acei 5mm de pe fiecare latura, si cartile de vizita sa ramana la formatul finit 90x50mm. Mai jos ai si imagini despre cum ar trebui sa arate fisierul final bun de printat cu bleed de taiere.

carti-de-vizita-online-fara-bleed1 carti-de-vizita-online-cu-bleed

Fisierele acceptate pot fi:

  1. Jpeg (la rezolutie 300dpi, de preferat cmyk, nu rgb)
  2. Tiff
  3. Png
  4. Psd
  5. Cdr
  6. Ai
  7. Pptx
  8. Word
  9. Power Point

Despre transport si livrare carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop

Trebuie sa mentionam de la bun inceput ca TRANSPORTUL IN BUCURESTI SI ILFOV (toate zonele ce apartin de ilfov) ESTE GRATUIT! Livrarile se fac cu ajutorul unei firme de curierat rapid cu care colaboram. Trebuie sa mentionam de asemenea ca nu toate coletele ajung in 24 de ore de la confirmare, deoarece exista cazuri cand curierii sunt foarte aglomerati si pot intarzia mai mult de 24h. Dar in general, livrarile au loc la cel mult 24 ore de la confirmarea noastra. Costul pentru alte orase exceptand Bucuresti si Ilfov, este de 15 lei, astfel ca este mai rentabil sa comanzi minim 200 carti de vizita pentru a nu plati transportul care costa aproape cat 100 de bucati. Transportul este mai scump daca coletul contine mape de prezentare si personalizate in tiraj mai mare de 200 bucati, deoarece acestea sunt mai voluminoase. Mai jos va prezentam o lista generala cu orasele catre care furnizam carti de vizita urgent si nu numai.

Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Braila, Galati, Focsani, Targu Mures, Suceava, Iasi, Targu Jiu, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Tulcea, Arad, Bacau, Craiova, Dolj, Hunedoara, Baia Mare, Buzau, Bihor, Resita, Sibiu, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Slatina, Deva, Zalau, Covasna (Sf. Gheorghe), Barlad, Roman, Slobozia, Turda, Medias, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onesti, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Petrosani, Pascani, Dej, Navodari, Reghin, Odorheiu Secuiesc, Campina, Mioveni, Campulung, Caracal, Fagaras, Fetesti, Sighisoara, Buftea, Moinesti, Popesti Leordeni, Pantelimon, Targu Neamt, Adjud, Otopeni si altele. Cauta informatii despre carti de vizita pe site-urile partenere Carti de vizita pret si Carti de vizita online si fii la curent cu tot ce se intampla in lumea printului digital sau offset.

Indiferent ca ai ales sa comanzi carti de vizita medic veterinar, cabinet, pet shop sau orice alt domeniu de activitate, ai nimerit exact unde trebuie si vom incerca sa mentinem o relatie de lunga durata cu tine. Iti dorim succes in tot ce iti propui!

Cu respect,

Echipa CartiDeVizitaIeftine.com

Facebook: CartiDeVizitaIeftine.com.Bucuresti

Twitter: Cartidevizita_

Linkedin: Cartidevizitaieftine.com

Blogspot: Carti de vizita ieftine bucuresti

Comments are closed.